Travelport Smartpoint

Današnji putnici zahtevniji su nego ikad. Uloga agencije je da ponudi dodatnu vrednost u raznolikosti usluga i vrhunskom servisu koju klijenti i očekuju. Osnovno rešenje Travelporta predstavlja upravo GDS Galileo kroz aplikaciju Travelport Smartpoint.

 

Travelport Smartpoint redefiniše način prodaje, ide u korak sa modernim tehnologijama predvodeći inovacije u turističkom poslovanju. Rad kroz Travelport Smartpoint agente povezuje s avio kompanijama dajući im mogućnost pretrage i prodaje avio karata. Omogućava da agent bude u toku sa najrazličitijim ponudama, dostupnim u realnom vremenu, za više od 400 vodećih avio kompanija kako tradicionalnim tako i nisko budžetnim. Agenti mogu staviti klijentima do znanja koliko su im važni tako što će im ponuditi dodatne usluge rezervisanja hotela i najma vozila. Samim tim će povećati prihod agenciji, sa više od 650000 hotela i 35000 lokacija za najam vozila koji se nalaze u okviru Travelport Smartpointa, i biti sigurni da su ponudili najbolje svom zahtevnom klijentu. Pored toga aplikacija dozvoljava kontrolu procesa rezervacije uz upotrebu miša i interaktivnog kalendara gde je potrebno uneti samo kodove gradova kako bi rezervacija avio karte, hotela, najma vozila ili kombinacije ovih usluga, bila završena od 15-72% brže nego bez aplikacije. Ugrađene funkcije za bolje performanse i lep dizajn učiniće rad turističkim agencijama efikasnijim i lakšim.

Otkrijte kako Travelport Smartpoint redefiniše prodajno iskustvo

Odlikuje ga moderan i jednostavan dizajn, prijateljsko i intuitivno radno okruženje, mnoštvo korisnih alata i jednostavnijih rezervacionih procesa kojima možete pristupiti sa jednog mesta.

Otkrijte kako vam Travelport Smartpoint olakšava radni dan.

https://www.travelport.com/solutions/travelport-smartpoint

Travelport Smartpoint desno poruka 1

Prodajte više Avio sadržaja - češće

Sa Travelport Smartpointom ste, u realnom vremenu, u toku sa najširim izborom sadržaja preko 400 vodećih svetskih avio prevoznika i low-cost kompanija. I sve to u okviru jednog radnog okruženja.

Travelport Smartpoint desno poruka 2

Izdajte više hotelskih soba i automobila

Sa preko 650.000 jedinstvenih hotelskih ponuda i 35.000 lokacija za iznajmljivanje automobila koje su dostupne iz Travelport Smartpoint radnog okruženja, možete biti sigurni da nudite prave opcije za potrebe vaših klijenata.

Travelport Smartpoint desno poruka 3

Pomozite vašoj turističkoj agenciji da radi efektivnije

Travelport Smartpoint će transformisati način na koji maksimizirate prihode, povećaće produktivnost i poboljšati iskustvo korisnika.

Go to top